Siistit kolikkopelit

Hedelmäpelit ovat jo pitkään olleet nettikasinojen suosituimpia pelejä, kiitos peligenren uudistumisen. Kaukana ovat ajat, jolloin pelattiin perinteisiä, nykyisin tylsiltä tuntuvia, hedelmäpelejä kirsikka-symboleineen, sillä modernit pelit ovat täynnä 3d-grafiikkaa ja hurjia voittoja.SlotsJa mikä parasta, pelaamaan pääsee jopa ilman oman rahan sijoittamista tervetuliaisbonuksia hyödyntäen. Pelejä on markkinoilla tuhansia, joten hyvä tapa aloittaa on kokeilla erilaisten genrein suosituimpia julkaisuja.

Montezuma

SlotsMontezuma on WMS Gamingin jännittävä hedelmäpeli, jossa on mukana WMS erikoisuus, toisin sanoen WMS Wheel erikoisbonus. Niin kutsuttu pyöräbonus moninkertaistaa pelaajan voitot tai palkitsee pelaajan ilmaiskierroksilla, joita voi voittaa jopa 50 kappaletta!Montezuma on viiden kelan ja 30 voittolinjan hedelmäpeli, joka sijoittuu Atsteekkien valtakuntaan. Pelaaja pääsee siis aikamatkalle muinaiseen Meksikoon muutamalla pyöräytyksellä. Yksi parhaita Montezuman ominaisuuksia on kuitenkin sen sisältämä takuubonus. Takuubonusjärjestelmä takaa sen, että pelaaja palkitaan panokseen nähden vähintään kymmenkertaisella voitolla bonuspelin aktivoituessa.

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest on hedelmäpeli, joka pohjautuu espanjalaisen konkistadorin, Gonzalo Pizarron seikkailuihin. Gonzalo, lyhennettyna Gonzo, lähti etsimään El Doradon kadonnutta kultaista kaupunkia satumaisten rikkauksien toivossa. Kyseessä on viisikelainen, kolmen rivin ja 20 voittolinjan hedelmäpeli. Pelissä on mukana scatter- sekä wild-symbolit ja lisäksi pelaajalla on mahdollisuus voittaa pelissä ilmaiskierroksia.Pelissä ei ole perinteisiä keloja, vaan käytössä on niin sanottu avalanche-toiminto. Kiekot eivät siis pyöri perinteiseen tapaan, vaan symbolit ikään kuin tipahtelevat ruudulle. Gonzo’s Quest on varsin näyttävä ja hienon 3d-grafiikan lisäksi tarjoaa myös tunnelmaa luovan äänimaailman.

Thunderstruck 2

Ensimmäinen Thunderstruck oli aikanaan yksi suosituimpia Microgamingin hedelmäpelijulkaisuja eikä myöskään jatko-osa ole pettänyt pelisarjan faneja. Kyseessä on viiden kelan ja yhdeksän voittolinjan hedelmäpeli, joka ammentaa teemansa muinaisesta mytologiasta. Hahmoja pelissä on itse Thorin lisäksi, Thorin isä Odin, veli Loki ja tappavan kaunis Valkyria haltiatar.Erikoisin pelin ominaisuus lienee kuitenkin se, että peli muistaa pelaajan aikaisemmat pelisessiot ja peliä on mahdollista jatkaa siitä, mihin aikaisemmin on jäänyt. Lisäksi Thunderstruck tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa ilmaiskierroksia, jos tämä onnistuu keräämään ruudulle yhden kierroksen aikana vähintään kolme scatter-symbolia.