Täydelliset lisävarusteet iPhone 14 -puhelimeesi

Applen tuore versio iPhone 14 tarjoaa päivittyneen ja paremman version puhelimista. Erilaisten lisävarusteiden avulla voit saada enemmän irti puhelimestasi parantamalla sen käytettävyyttä ja turvallisuutta. Seuraava lista esittelee hyödyllisimmät lisävarusteet.

Suojakuori

Sekä puhelimen suojaamisen että koristelun vuoksi kannattaa hankkia suojakuori. Kuoria on tarjolla monenlaisia jokaiseen makuun. Niillä saatkin puhelimeesi uudenlaisen ilmeen ja samalla suojaat sitä rikkoutumasta helposti.

Suojakuori voi tuoda paljonkin suojaa. Tämä selviää Teknavi-lehden esittelemästä videosta, jossa laskuvarjohyppääjän iPhone selvisi yli neljän kilometrin pudotuksesta hajoamatta.

Näytönsuoja

Toinen erinomainen tapa suojata puhelinta on lisätä näytön päälle näytönsuoja. Näin voit estää pahimmat naarmut ja puhelin säilyy ehjänä pidempään.

Apple AirPods

Musiikista nauttiville Applen AirPods-kuulokkeet ovat oiva valinta. Nämä langattomat kuulokkeet parantavat kuuntelukokemusta ja helpottavat arkea. Tarjolla on eri malleja, joista valita sopivin.

Jalusta

Erilaisilla jalustoilla voi helpottaa muun muassa valokuvausta. Kolmijalan avulla onnistut saamaan kuvia sekä videoita ilman erillistä kuvaajaa. Lisäksi tarjolla on muitakin jalustoja. Autoilijalle voi olla vaikeaa pystyä seuraamaan karttaa ajon aikana. Tällöin autoon asetettaviksi tarkoitetut jalustat voivat olla avuksi.

Kameran linssi

Mikäli kuvaus iPhonellasi kiinnostaa enemmänkin, voi erilaisilla lisälinsseillä saada vaihtelua tavallisiin valokuviin. Voit tehdä kuvistasi mielenkiintoisempia esimerkiksi kalansilmä- tai makrolinssillä.

DigiKuva-lehti esittelee e-kirjan, josta löydät enemmän tietoa ja vinkkejä kännykkäkameralla kuvaamiseen.

Kannattaa pohtia, miten iPhonesta voisi saada entistä toimivamman ja helppokäyttöisemmän omiin tarpeisiin. Mikäli uudet lisävarusteet kiinnostavat, täällä voit käydä ostoksilla iPhonetalon verkkokaupassa.